Bear Pride in Keulen

Het Duitse Keulen etaleert zich graag als dé berenstad van Duitsland. Van dinsdag 18 tot en met zondag 23 november 2008  vindt de Internationale German Bear Pride Cologne plaats (update 2009:  klik hier). Beren, baardapen, chasers, chubby’s, leer –en fetisjfans uit de hele wereld zijn welkom op het grootste berenfeest ter wereld  in Keulen. Het motto van de jaarlijkse Berennacht dit jaar is ‘Country Bears’.

Tijdens de Bear Pride wordt er iedere dag een berensauna in één van de sauna’s en een berenparty in één van de homotenten georganiseerd. Donderdag vindt het Gala Berendiner plaats, vrijdag  de grote beren saunaparty in sauna Badehaus en de Butch & Bear mega Disco Night in Gloria. Zaterdagavond is het hoogtepunt van de week: Berennacht ‘Country Bears’. Zondag is er tot slot een afscheidsfeest op de berenboot met groot buffet en show.

 

 

 

Lees ook:Jubileumeditie Bear Pride Keulen
Lees ook:Keulen Bear Pride 2007
Lees ook:Bear Weekend Belgium: donderdag 6 t/m zondag 9 oktober
Lees ook:Beren, baarden en behaarde homo’s in Keulen
Lees ook:Derde editie Amsterdam Bear Pride: donderdag 3 tot en met zondag 6 maart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>