Derde editie Amsterdam Bear Pride: donderdag 3 tot en met zondag 6 maart

Donderdag 3 tot en met zondag 6 maart vindt in Amsterdam de derde editie plaats van de Amsterdam Bear Pride. Ook dit jaar komen beren en hun fans (behaarde heren en liefhebbers) uit binnen- en buitenland naar de hoofdstad.

‘The city of cheese, tulips and tolerance welcomes all the fury fella’s (behaarde mannen) and their friends for a weekend filled with fun.’ Bowling, een kroegentocht, dancing, cruising, bingo, een boottocht over de grachten en niet te vergeten de verkiezing van Mister Bear Netherlands op vrijdag 4 maart in Club Church. Het hoofdfeest vindt zaterdag in Club AIR plaats. De Amsterdamse homohoreca – vooral de leerscene – organiseert speciale avonden. Programma: zie website.

Lees ook:Amsterdam Bear Pride 2015
Lees ook:Amsterdam Bear Pride 2014
Lees ook:Mister Gay Netherlands verkiezing in Club AIR
Lees ook:Gezocht: Mr. BEAR Nederland 2016
Lees ook:Ostertreffen Berlin, het grootste leerfeest van Europa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>