Glennis Grace & The Alley Girls op Gay pride Amersfoort

Kijk Amersfoort is ook de gekste niet, de stad waar het tijdens de roze zaterdag van 1982 zo uit de hand liep met knokpartijen door potenrammers  waardoor een groep homo’s besloot de sportclub Tijgertje op te richten, organiseert aanstaande donderdag 2 augustus een gay pride feest in het centrum van de stad. Als er een paar roze rotcenten te verdienen vallen dan is de horeca ook de beroertste niet om een podium op ’t Hof te plaatsen. Hupakee een paar ‘ik wil die handjes in de lucht zien’ artiesten en je hebt al gauw een feestje. Met onder andere Glennis Grace en travestie-act The Alley Girls. Waarom lijken al die drie-koppige diva travestie acts zo op elkaar? Net zoiets als al die Peruaanse pan-fluit fluiters die lijken zichzelf ook te clonen.
Kijk en voor echt diva-gedrag moet je bij drie Arabische prinsessen zijn die botweg weigeren naast een voor hen onbekende man plaats te nemen dat is nog eens diva gedrag. Jammer dat dat dan dus zonder burka mag loslopen dat krijg je d’r dan van he.

Lees ook:Miss Travestie Verkiezing 2016 in Rotterdam
Lees ook:Eerste editie Rotterdam Pride
Lees ook:Groninger Museum wil Gaga voor Groningen Roze Stad
Lees ook:Ranking the Stars tien namen bekend
Lees ook:Brussel lonkt naar lesbische toeristen: Girls Heart Brussels

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Glennis Grace & The Alley Girls op Gay pride Amersfoort

  1. Eric

    Volgens mij zijn de Alley Girls tegenwoordig de enige driekoppige travestiegroep in Nederland. Dus de vergelijking dat ze allemaal op elkaar lijken is niet echt een sterk voorbeeld.

      /   Reply  / 
  2. Devilicious

    De vergelijking was al niet echt wat, Bovendien waren Juist de Alley Girls naar mijn idee een top act op de gay pride!
    Wat diva’s betreft is Cindy C in ieder geval er niet 1 van, het was zelfs triest te noemen.
    Het constant vergeten van namen van artiesten, de sponsors niet onthouden, en het onophoudelijk verstoren van optredens.. Nee deze dame komt niet meer terug!

    Al met al was het een groot succes! En een goede herstart van een leuk en hoognodig evenement in Amersfoort!

    Greetjes!
    De dj….;)

      /   Reply  / 
  3. Eric

    En nog even terugkomend op Cindy C, waarom had zij zo’n echo wanneer ze aan het praten was? Ik kon haar amper verstaan. Of deed jij dat omdat ze toch niets zinnigs te vertellen had? ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>