World Pride Madrid – 23 juni t/m 2 juli

Vrijdag 23 juni tot en met zondag 2 juli is Madrid de internationale stad van diversiteit, tijdens World Pride Madrid 2017, het grootste Gay Pride evenement ter wereld. In de hele stad staan buitenpodia, zijn concerten en feesten in de openlucht. Kunst, cultuur, conferenties, muziek, sport, solidariteit en tal van events: de Spaanse hoofdstad showt trots haar open houding tegenover alle vormen van liefde.

Een aantal hoogtepunten: de internationale Human Rights Conferentie (26-28 juni), de Pride Village (een dorp in de openlucht met infomarkt, media en meer), een internationaal cultureel festival en uiteraard de Pride Parade op zaterdag 1 juli. Meer dan 3 miljoen mensen uit de hele wereld zullen door de straten van Madrid lopen onder het motto ‘Madrid claims for world freedom‘. De parade eindigt op het grote plein waar de openluchtconcerten plaatsvinden, met internationale supersterren.

Lees ook:Londen gastheer World Pride 2012
Lees ook:Gay Prides zomer 2014
Lees ook:Gay Prides in roze metropolen
Lees ook:Gay Prides in grote steden
Lees ook:Gay Prides in grote steden over de hele wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>