Europride 2016: Senior Pride Amsterdam

IMG_20160522_122635Europride en Amsterdam Pride zijn er ook voor roze senioren. Donderdag 4 augustus vindt Senior Pride plaats bij theaterrestaurant Paleis van de Weemoed, Oudezijds Voorburgwal 15 in Amsterdam. Sinds 2004 worden speciale acevents voor roze ouderen georganiseerd en sindsdien groeide het aantal mensen die eraan deelnamen.

Op de gracht voor het restaurant wordt een musical uitgevoerd, als eerbetoon aan de roze ouderen, met verschillende artiesten en acts. Zaterdag 6 augustus vaart tijdens de Canal Parade een roze 75plus-boot mee, onder het motto ‘Ou(d) t & Proud.’ De boot is een initiatief van roze 50plus, een samenwerkingsverband tussen ouderenbond ANBO en COC Nederland, en een aantal zorginstellingen. Alle mense naan boord zijn bewoners of cliënten van de deelnemende zorginstellingen, met hun begeleiders.

Lees ook:Grey Pride – Gay Pride voor roze ouderen
Lees ook:Amsterdam Gay Pride: Senior Pride
Lees ook:Amsterdam Canal Parade rechtstreeks te zien voor thuisblijvers
Lees ook:Gay Pride op Nederland 3
Lees ook:Mogelijk Joodse boot op Canal Parade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>