Gay Pride op Nederland 3

In het weekend van vrijdag 6 tot en met zondag 8 augustus 2010 zijn verschillende programma’s op Nederland 3 roze getint, onder de noemer ’3 uit de kast’. De AVRO vaart in dit weekend net als voorgaande jaren mee tijdens de Canal Parade, en verzorgt op televisie  met een registratie van de Canal Parade. AVRO- presentatoren Cornald Maas en Abdellah Dami zullen vanaf de kade en op de boot de mooiste momenten vastleggen.

 

Op vrijdag 6 augustus om 23.40 uur brengt de AVRO de prachtige speelfilm Beautiful Thing (klik hier voor detrailier). Een teder liefdesverhaal over twee opgroeiende mannen in Zuid-Londen. AVRO Amsterdam Gay Pride – Canal Parade is te zien op zaterdag 7 augustus 2010 om 21.30 uur bij de AVRO op Nederland 3.

Lees ook:AVRO brengt verslag Amsterdam Gay Pride
Lees ook:Homo als scheldwoord moet kunnen
Lees ook:AVRO en COC lanceren test: hoe strijdlustig ben jij?
Lees ook:Canal Parade: Marokkaanse boot vaart vooraan
Lees ook:Joodse boot op Canal Parade

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gay Pride op Nederland 3

  1. Jan Modaal

    Goh, nou de publieke omroepen komen na 30 jaar ook eens uit de kast

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>