Vooraankondiging conferentie ‘Jezelf kunnen zijn in Amsterdam’

amsterdam1-150x150Donderdag 26 november vindt van 18.30 tot 22.00 uur de conferentie ‘Jezelf kunnen zijn in Amsterdam’ plaats in de Raadzaal op de eerste verdieping van het Stadhuis aan de Amstel. De afgelopen jaren hebben we in Amsterdam het programma ‘Jezelf kunnen zijn in Amsterdam’ uitgevoerd. De positie en emancipatie van biculturele LHBT’s (lesbisch, homo, biseksueel, transgender) stonden hierin centraal (bron: vooraankondiging).

Helaas is het nog niet voor iedereen in Amsterdam vanzelfsprekend om jezelf te kunnen zijn. Hierin spelen zelfacceptatie en de rol van familie en omgeving een belangrijke rol. De afgelopen jaren hebben biculturele LHBT rolmodellen in samenwerking met biculturele hetero’s zich ingezet om de positie van biculturele LHBT’s te verbeteren en de zichtbaarheid te vergroten. Het belooft een interactief programma te worden met onder andere een talkshow en workshops. Wethouder Diversiteit Simone Kukenheim van de gemeente Amsterdam is aanwezig. Aanmelding is verplicht. Dit kan via [email protected]. Voor meer informatie kunt u bellen met 06-48792537.

Lees ook:Kick-off ‘Jezelf kunnen zijn in Utrecht’
Lees ook:Inspiratiebijeenkomst ‘Jezelf kunnen zijn in Amsterdam’
Lees ook:Werkconferentie cultuursensitieve zorg en hulp voor biculturele LHBT’s
Lees ook:Pink Nieuw-West: jezelf kunnen zijn in Nieuw-West
Lees ook:D66 op Gay Pride: ‘Wereldwijd jezelf kunnen zijn’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>