Politiek café over homo-emancipatie in Arnhem

Donderdag 8 oktober organiseren D66-Arnhem en CDA-Arnhem een politiek café over homo-emancipatie. Met sportjournalist en homo-ambassadeur Mart Roumen als gespreksleider gaan medewerkers van Antidiscriminatiebureau Art. 1, homonetwerk bij de politie Roze in Blauw, Stichting Welzijn Ouderen Arnhem (SWOA) en homo-horecaondernemers met elkaar en het publiek in discussie.

Uitkomsten van het gesprek worden meegenomen in de bespreking van de nieuwe beleidsagenda seksuele diversiteit. De discussie start om 20.00 uur. Locatie: restaurant Momento Arnhem, Rozet. De toegang is gratis.

Lees ook:Homo niet veilig in omgeving Rozet in Arnhem
Lees ook:COC Leiden organiseert Roze verkiezingsdebat
Lees ook:Tentoonstelling Bi in Beeld in Arnhem
Lees ook:Vier masterclasses ‘emancipatie door verbinding’
Lees ook:Roze Koffie-Inloop in het centrum van Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>