Bijna miljoen dollar aan donaties voor antihomo-pizzeria VS

Amper had de gouverneur van de Amerikaanse staat Indiana een wet ondertekend die het bedrijven toestaat service aan de roze medemens te weigeren, of het eerste bedrijf voegde meteen de daad bij het woord. Pizza-bedrijf Memories Pizza in Walkerton weigert leveringen aan roze huwelijksfeesten en beroept zich op religieuze vrijheid.

Je vraagt je af welk pasgetrouwd  koppel in hemelsnaam meteen na het ja-woord de pizzalijn belt, maar goed; leuk is het niet. Erger ngo: in no-time heeft het bedrijf meer dan 840.000 dollar aan giften binnengekregen van internettend Amerika, althans van een gelovig deel daarvan, dat weinig opheeft met de roze medemens. Vrolijk Pasen!

Lees ook:Eerste bedrijf Indiana weigert pizza’s te leveren bij roze huwelijksfeesten
Lees ook:IBM meest homovriendelijke bedrijf ter wereld
Lees ook:Westboro Church ‘werkt mee’ aan homodonaties
Lees ook:Pizzacampagne voor dakloze LHBT’s als reactie op homofobe pizzeria VS
Lees ook:Mobieltje beschadigt sperma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>