David Cameron meest trots op invoeren same-sex-huwelijk

350px-United_Kingdom_location_map.svg[1]De openstelling van het huwelijk voor koppels van hetzelfde geslacht vindt de Britse premier David Cameron ‘één van zijn overwinningen in 2014 waar hij het meest trots op is.’ In een Q&A in Wirral werd hem daarnaar gevraagd. De premier antwoordde dat hij het moment koesterde dat de UK de snelst groeiende economie van Europa bleek te zijn, maar het same-sex-huwelijk had voor hem ;een persoonlijke impact’.

Hij vertelde veel brieven te hebben ontvangen van mannen die schreven nu te kunnen trouwen met degene waarvan ze houden. ‘That was great‘. De leider van de Britse Conservatives liet vorige week weten dat hij de laatste tijds nogal wat uitnodigen krijgt om homohuwelijken bij te wonen en dat hij van plan was er eerdaags met één te bezoekje te vereren.

Lees ook:Roze Britten mogen eerdaags trouwen
Lees ook:Cameron: ‘Het is lief gezicht als homo’s elkaar op straat zoenen’
Lees ook:Spaanse homowereld haalt opgelucht adem
Lees ook:Mail on Sunday gaat tekeer over informatieve transgender uitzending voor kinderen
Lees ook:Engeland krijgt 29 maart homohuwelijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>