Samen voor een tolerant ‘s-Hertogenbosch

IMG_20160524_150607Den Bosch organiseert op vrijdag 12 december een bijeenkomst, getiteld ‘Samen voor een tolerant ‘s-Hertogenbosch’, vanaf 16.00 uur in het bestuurscentrum aan Achter het Stadhuis. De komende drie jaar is Den Bosch Regenboogstad, een stad die werkt aan een tolerant klimaat voor LHBT’s. Vrijdag kan iedereen zijn of haar zegje komen doen.

De stad gebruikt de ideeën die dan worden geopperd voor de aanpak van de komende drie jaar. Daarnaast wordt stilgestaan bij het feit dat er de afgelopen drie jaar al veel is bereikt. Door de geboekte successen krijgt de gemeente geld van het ministerie om de roze aanpak voort te zetten. Op 10 oktober tekende Den Bosch een overeenkomst met minister Bussemaker waarin de stad belooft te werken aan zoveel mogelijk tolerantie voor seksuele minderheden, oder meer op het gebied van onderwijs, sport, politie, zorginstellingen en culturele verenigingen. De stad krijgt er 50.000 euro voor. Nederland telt 37 regenboogsteden.

Lees ook:Amersfoort wil Roze Zaterdag 2010
Lees ook:Aanpak homofoob geweld wordt topprioriteit politie
Lees ook:Bussemaker praat met gemeenten over homo-emancipatie
Lees ook:Bussemaker verlengt programma Regenbooggemeenten tot eind 2017
Lees ook:Den Bosch wil geen koploper zijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>