Kerk in Harlem – New York vervloekt alle LHBT-ondersteuners

New-York-skyline_0[1]Iedere kerk en elk kerklid dat LGBT-mensen ondersteunt, moet worden vervloekt met zaken als kanker, hiv, syfilis, gekte en uiteindelijk de hel. Dat meldt de ATLAH World Missionary Church in de New Yorkse wijk Harlem in neon letters op de voorgevel. Nadat de kerk eerder dit jaar in de VS het nieuws haalde met anti-homo boodschappen, wordt opnieuw ingezet op homohaat.

De kerk heeft het niet alleen op de roze medemens gemunt, maar op alle mensen die hen ondersteunen. In maart stond op het neonbord van ATLAH dat ‘Jezus homo’s zou hebben gestenigd‘. Een maand eerder waarschuwde de kerk de gelovigen dat president Obama ‘homoseksuele demonen losliet op de zwarte medemens’. Een priester van de kerk bazuinde toen rond dat het de schuld van homo’s was dat er in veel Afrikaans-Amerikaanse huizen vaders ontbraken: homo’s probeerden de vaders weg te houden van heteroseksualiteit.

Lees ook:Evangelische Roze Viering met Palmpasen in Amsterdam
Lees ook:Pastoor New York: ‘Justin Bieber is transgender’
Lees ook:Christenen zijn antihomo
Lees ook:Canada cancelt staatsbezoek Nigeria vanwege anti-homowet
Lees ook:Jacht op homo’s dreigt gruwelijk te worden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kerk in Harlem – New York vervloekt alle LHBT-ondersteuners

  1. Rob

    Jezus sprak over Sodom, maar hij linkte het nooit aan homoseksualiteit. Hoewel Sodom 48 keer genoemd wordt in de bijbel, in het oude en nieuwe testament, refereert geen van die 48 verzen aan homoseksualiteit. Het is bedroevend hoe weinig christenen werkelijk weten van de bijbel. Daarnaast moet deze kerk het gedrag van de hetero christen ook eens goed tegen het licht houden. Maagden zijn zeldzaam, maar dat verhindert heb niet om te huwen, terwijl er in de bijbel iets heel anders staat, namelijk “Een huwelijk is alleen geldig als de vrouw een maagd is. Als de maagdelijkheid van de vrouw niet kan worden aangetoond, moet zij gedood worden. (Deuteronomium 22:13-21)”.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>