Gay Snow Happening 2010

Zaterdag 20 tot en met zaterdag 27 maart 2010 vindt in het Oostenrijkse plaatsje Sölden de 12e editie plaats van Gay Snow Happening. Een week lang kunnen roze skiliefhebbers zich met elkaar in de sneeuw uitleven. Honderden roze sneeuwliefhebbers uit heel Europa komen naar het Tiroler Ötztal. Van absolute beginners tot ervaren diehards: iedereen komt er aan zijn trekken.

 

Naast sport staan een week lang après-ski middagen, uitbundige hut avonden en party nachten met bekende DJ’s uit Londen, Berlijn en Hamburg gepland. Overdag bieden 150 kilometer skipisten een keur aan afdalingen; in Sölden ligt gegarandeerd altijd sneeuw: het is één van de meest bekende ski –en snowboardcentra in Europa en ligt in het westen van Oostenrijk, in Tirol, in een zijdal ten zuiden van het dal van de rivier de Inn.

Lees ook:Gay Snow Happening 2011
Lees ook:Gay Snow Happening 2009
Lees ook:Hamburg Queer Cup
Lees ook:Berlijns homoblad Siegessaüle 25 jaar
Lees ook:Paasweek: Berlin Leather and Fetish Week

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>