Paasweek: Berlin Leather and Fetish Week

In de Paasweek komen traditiegetrouw leer- en fetisjfans van heide en verre naar Berlijn: het Berliner Ostertreffen is al meer dan veertig jaar een begrip in leatherland, met als kloppend hart de omgeving van de Motzstrasse en de Fuggerstrasse in wat vroeger West-Berlijn was. Dit jaar vindt de Easter Fetish Week Berlin plaats van woensdag 23 tot en met dinsdag 29 maart. Het is het grootste leer- en fetisj evenement van Europa met een bomvol programma vol feesten en evenementen.

Hoogtepunten zijn is de German Mr Leather Competition en de roemruchte boat trip party ‘The Fetish Boat‘ op zaterdag. Het hoofdfeest is het mega dance & cruise feest ‘The Wild Boar‘ op zondag. Er zijn uiteenlopende feesten: voor ieder smaak is er wel wat te vinden. Daarnaast zijn er onder meer de vlooienmarkt op donderdag, het leerdiner op vrijdag, de ‘Benefitsgulash’ op zaterdag, de paasbrunch en de stadsrondrit op zondag. Wie even genoeg van ruig vertier heeft: Berlijn is één van de roze hotspots van Europa, met een mega-aanbod aan horeca- en andere homozaken. En wie de gay scene wel even welletjes vindt: Berlijn heeft veel meer te bieden, van musea en theaters tot uitgestrekte bosgebieden, van shop till you drop tot alternatief rondstruinen in oude wijken als Kreuzberg. Ook daar geldt: voor elk wat wils.

Lees ook:Pasen in Berlijn: Easter Fetish Week Berlin
Lees ook:Berlin Ostertreffen: al ruim 40 jaar dé hotspot voor leer- en fetisj-fans
Lees ook:Leerfeesten met Pasen in Berlijn
Lees ook:Ostertreffen Berlin – voor leer- en fetisjfans
Lees ook:Amsterdam Fetish Pride 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>