Outsport kiest mooiste mannenfoto’s 2009

Aan het eind van het jaar komen verschillende media met terugblikken en ‘best of’ series.  Zoals bijvoorbeeld Outsport.com, de Amerikaanse homo-sportsite, dat  ieder jaar de mooiste mannenfoto’s in de wereld van de sport uitkiest. Ook dit jaar heeft de site de een serie mooie topsportfoto’s met mannen. Daar  ‘pracht-exemplaren’ van sporters tussen, mooie actieshots en suggestieve, erotisch getinte afbeeldingen. Van bodybuilding tot voetbal en sportteams tot mannen die zo goed als niets aanhebben.

De feature ‘2009 Best of Outsports Picture This’ is naar eigen zeggen de populairste  feature van Outsport’, dat linkjes legde naar de hottest sportfoto’s die waren uitgekozen door de redactie of door lezers ter keuring waren voorgelegd. Klik hier naar de site van Outsport en klik op een foto voor een vergroting. Outsport zetelt in Los Angeles en werd in 2000 opgericht.

Lees ook:Te weinig mooie mannen
Lees ook:Historische foto’s van gay koppels
Lees ook:Juni – Mooie Mannen Maand bij Net5
Lees ook:Reclame voor haargel kreeg dit jaar storm van kritiek te verduren vanwege een homokus
Lees ook:Eindhovenaar verkozen tot Men Universe 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>