Jaar van Natuurlijk Naakt

Als het aan het Franse toeristenbureau Maison de la France ligt, heet 2009 het Jaar van Natuurlijk Naakt. Dat bureau maakte donderdag 29 januari de resultaten bekend van een naturistenonderzoek. Het aantal naturisten groeit in Frankrijk en Nederlandse nudisten gaan daar graag heen. Nederland telt zon 700.000 naturisten. Daarvan vindt 85% Frankrijk het ideale vakantieland, vanwege de vele naturistencampings, het goede klimaat en de mooie omgeving (bron: persbericht)

Tijdens de ochtendspits reed een vrachtwagen rond met reclame voor nudisme in Frankrijk. Of de chauffeur zonder kleren achter het stuur zat? Menigeen kon zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en ging kijken. In januari worden vaak al plannen voor de zomervakantie gemaakt: reden voor Maison de la France om Frankrijk en naturisme in het zonnetje te zetten.

Lees ook:In je blootje naar de kerk
Lees ook:Homo doodgeslagen door woedende menigte Oeganda
Lees ook:Franse buschauffeurs uit protest in rokje achter het stuur
Lees ook:Geen zoenende boys in mijn bus!
Lees ook:Maison Descartes: lezing Homorelaties en media in Frankrijk en Nederland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jaar van Natuurlijk Naakt

  1. Hans Hermans

    Een verademing te mogen lezen dat in het preutse Nederland het naakte lichaam beetje-bij-beetje geaccepteerd wordt. In Nederland worden zelfs naakte ongeslachtelijke etalagepoppen met een laken bedekt. Is toch krankzinnig.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>