Video: Ricky Martin is out, proud en naakt

Zanger Ricky Martin viert zijn coming-out met een naaktvideo. De videoclip heet ‘My Skin Talks’ en laat zien hoe de Puerto-ricaanse zanger wakker wordt en er boodschappen als ‘find yourself’ en ‘change your life’ op zijn huid verschijnen. Naakt, maar met strategisch geplaatste schaduwen.  Hij lanceerde de clip voor zijn fans op Twitter, om zijn comeback concert tour ‘Black & White’ te promoten.

 

Na zijn geaardheid jarenlang te hebben verzwegen, kwam hij vorige maand openlijk uit de kast. Op zijn website schreef hij: ‘Ik ben er trots op homo te zijn; ik voel me gezegend te zijn wie ik ben.’ YouTube doet moeilijk over  het simpelweg uitzenden van het ‘naakte’ gebeuren.  Bij deze dan maar een paar video’s van de eigen site van ‘onze nieuwe’, trotse roze medemens. Het filmpje zelf is wèl via de site van PinkNews te zien.

Lees ook:Ricky Martin trots en opgelucht uit de kast
Lees ook:Ricky Martin gaat trouwen met zijn vriend Jwan
Lees ook:Ricky Martin verwacht dat profvoetballers eerdaags uit de kast komen
Lees ook:Rapper Frank Ocean schreef homolied voor Justin Bieber
Lees ook:NBA-speler Collins komt openlijk uit de kast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>