Stadsdeel Amsterdam Centrum weer in de bocht: vlaggen verboden.

Ja hoor, het moet niet gekker worden. Weer een stadsdeel in Amsterdam waar een overijverige raamambtenaar geld ziet hangen. Wat is het geval? Alper & Ray hebben al jarenlang in de Halvemaansteeg in Amsterdam onder hun raam een regenboog vlag hangen. Maar volgens stadsdeel Centrum is dit reclame en worden de jongens in een brief gedwongen deze weg te halen onder dreiging van een dwangsom van 25.000 Eu.
Nou ja, is Stadsdeel Centrum nu helemaal van de pot gerukt? Gaan ze nu ook aan kerken geld vragen voor het maar gratis uithangen van hun geloof en het blije beieren van het klokkenspel wat dan dus ook maar mooi weer een verkapte vorm is van reclame voor de Heere.

  

Lees ook:Queensday parties: Overzicht Amsterdam en Mexico, Mexicoooh..
Lees ook:Protestantse Kerk Nederland wil ‘homohuwelijk’ weer op de agenda
Lees ook:Gay pride feesten moeten wijken voor ‘voetbal-fans’
Lees ook:Drie maal bloot tegen naakte muren
Lees ook:Genderpatiënten weer welkom bij VUmc Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>