Yoko Ono: ‘John Lennon wilde best wel eens een avontuurtje met een man’

Wijlen John Lennon had ‘best wel een keer een avontuurtje met een man willen hebben’. In een interview met The Daily Beast vertelt zijn weduwe Yoko Ono dat Lennon dat in het begin van het jaar dat hij werd vermoord vertelde. Het kwam er nooit van, omdat de ex-Beatle ‘te kieskeurig was’. Het moest ‘een mega aantrekkelijke man zijn’, aldus Ono, een man die wie Lennon zich zowel mentaal als fysiek aangetrokken voelde.

 ’Dat is simpelweg niet mogelijk’, zou hij hebben gezegd. Ooit waren er geruchten over een relatie tussen Lennon en Beatles-manager Brian Epstein. Ono vermoedt dat Epstein ‘wel een move heeft gemaakt maar dat John niet wilde’. Deze week ontving Yoko Ono een Icon Award van het Britse homomagazine Attitude, voor haar steun aan de LHBT-gemeenschap. Zo schreef ze in 20004 het nummer ‘Everyman … Everywoman’ als steunbetuiging aan same-sex relaties en huwelijken. December 1980 werd de toen 40 jaar oude John Lennon doodgeschoten voor zijn appartement in new York.

Lees ook:Wilde John Lennon een relatie met Paul McCartney?
Lees ook:Paul McCartney: John Lennon was geen homo
Lees ook:Stonewall Award Gala 2010 in Londen
Lees ook:Groot-Brittannië: Attitude Awards uitgereikt
Lees ook:Britse student plande aanslag tijdens concert Elton John

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>