Anouk lijkt te spelen voor sQueeze


Toeval of trend maar in de nieuwe clip van Anouk (gemaakt door Jonas
Åkerlund die je kent van Madonna’s – Music en Rammsteins – Mann gegen mann) lijkt het wel of zij speelt voor het publiek op de cover van gay glossy sQueeze (gemaakt door fotograaf Daniel Ashes). Qua styling en setting lijken de wilde videoclip met een springende Anouk en de feest fotoreportage wel heel dicht bij elkaar te staan. Dit lijkt de trend voor 2007 felle primaire kleuren, wortelbroeken (check de nieuwe clip van Yelle) en te grote zonnebrillen, eighties glam..  

Lees ook:Michael Jackson’s Thriller
Lees ook:Floorfiller: Alphabeat – Fascination
Lees ook:Homo’s in videoclip nieuwe single Gerard Joling
Lees ook:MTV Asia verbiedt clip Kylie Minogue om dameskus
Lees ook:Erwin Olaf kiekt Máxima

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>