Het antwoord van Trump aan Nederland

IMG_20160602_125319Wow! President Trump just responded to the request for the Netherlands to be second! And it’s amazing! Click to see what he says and share it with everyone fast – before it gets taken down: klik hier.

Zie ook: Millennials laat je kans niet lopen en ga stemmen

Het hilarische filmpje is verstuurd door Avaaz, a 44-million-person global campaign network that works to ensure that the views and values of the world’s people shape global decision-making. (“Avaaz” means “voice” or “song” in many languages.) Avaaz members live in every nation of the world; our team is spread across 18 countries on 6 continents and operates in 17 languages. Learn about some of Avaaz’s biggest campaigns here, or follow us on Facebook or Twitter.

 

Lees ook:Schop fake news eruit en hou de verkiezingen zuiver!
Lees ook:U2 ontvangt Global Icon Award tijdens MTV EMA 2017
Lees ook:AllOut: campagne om anti-homogroepen tegen te houden
Lees ook:Queer Talk in de OBA Amsterdam, woensdag 22 juni
Lees ook:Lezing bij de UvA: ‘Cosmopolitan Sexualities’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>