Het antwoord van Trump aan Nederland

Wow! President Trump just responded to the request for the Netherlands to be second! And it’s amazing! Click to see what he says and share it with everyone fast – before it gets taken down: klik hier.

Zie ook: Millennials laat je kans niet lopen en ga stemmen

Het hilarische filmpje is verstuurd door Avaaz, a 44-million-person global campaign network that works to ensure that the views and values of the world’s people shape global decision-making. (“Avaaz” means “voice” or “song” in many languages.) Avaaz members live in every nation of the world; our team is spread across 18 countries on 6 continents and operates in 17 languages. Learn about some of Avaaz’s biggest campaigns here, or follow us on Facebook or Twitter.

 

Lees ook:Schop fake news eruit en hou de verkiezingen zuiver!
Lees ook:U2 ontvangt Global Icon Award tijdens MTV EMA 2017
Lees ook:AllOut: campagne om anti-homogroepen tegen te houden
Lees ook:Queer Talk in de OBA Amsterdam, woensdag 22 juni
Lees ook:Lezing bij de UvA: ‘Cosmopolitan Sexualities’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>