Roze Filmdagen Amsterdam: donderdag 10 t/m zondag 20 maart

Donderdag 10 tot en met zondag 20 maart vindt de 19e editie plaats van de Roze Filmdagen: het Amsterdam LGBTQ Filmfestival in het Ketelhuis op het Westergasterrein. Helden staan deze editie centraal. Samen met de partners (COC, HIVOS, CJP en Aids Fonds) zijn er vier ‘routes‘ uitgestippeld die elk een ander thema uitlichten: hiv en aids, jongeren, LGBTQ’s met een beperking en internationale strijd om erkenning.

Wat ooit begon als klein underground festival, groeide uit tot een roze evenement dat zijn bestaansrecht heeft bewezen.  Het programma is met meer dan 130 voorstellingen uitgebreider dan ooit. De Filmdagen reiken drie prijzen Uit: Best Feature Film, Best Documentary Film en Best Short Film. Het publiek kan meestemmen voor de OUTtv media Awards. De prijsuitreiking is op zaterdagavond 19 maart, met Ook dit jaar Dolly Bellefleur als hostess. Tickets: zie website.  Reserveren is niet mogelijk.

Lees ook:Roze Filmdagen 2015 in Amsterdam
Lees ook:Roze Filmdagen 2011
Lees ook:Roze Filmdagen 2012 in Amsterdam
Lees ook:Roze Filmdagen Retro – het beste uit 20 edities in Filmhuis Cacia
Lees ook:Roze Filmdagen in Ketelhuis Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>