Roze Filmdagen Retro – het beste uit 20 edities in Filmhuis Cacia

De Roze Filmdagen beleven dit jaar de twintigste editie, van 9 tot en met 19 maart in het Ketelhuis Amsterdam. Vooruitlopend presenteert Filmhuis Cavia, Van  Hallstraat 52, op zaterdag 4 maart de Roze Filmdagen Retro, met het beste uit de afgelopen twintig edities.

In drie voorstellingen zal ‘het veste, grappigste, ontroerendste en bizartse’ te zien zijn van wat er in die jaren is vertoond. Hiermee zijn de Roze Filmdagen weer even terug op de plek waar alles ooit begon. Het aanbod is over drie voorstellingen opgedeeld, elk met een eigen ‘label’: om 17.00 uur korte lesbische films, om 19.30 uur korte gay films en om 21.00 uur drag-zombie films.

Lees ook:Roze Filmdagen 2015 in Amsterdam
Lees ook:Roze Filmdagen 2011
Lees ook:Roze Filmdagen Amsterdam: donderdag 10 t/m zondag 20 maart
Lees ook:Roze Filmdagen 2012 in Amsterdam
Lees ook:Wethouder Gehrels opent Roze Filmdagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>