Ruim 26 miljoen Facebookgebruikers voegden regenboog aan profielfoto toe

rainbow-flag-500x500[1]Meer dan 26 miljoen Facebook-gebruikers hebben het regenboogprofiel aan hun profielfoto toegevoegd. De foto’s waren bij elkaar goed voor een half miljard likes en comments. Het was de manier van Facebook om de openstelling van het huwelijk in de Verenigde Staten te vieren, al vragen criticasters zich af of deze actie niet de zoveelste ‘stiekeme studie achter de schermen’ is.

Hoe dan ook, veel – al dan niet homoseksuele – beroemdheden voegden de kleurrijke regenboog als achtergrond aan hun profielfoto toe, zoals Ellen DeGeneres, Leonardo DiCaprio, Anne Hathaway en Arnold Schwarzenegger. De laatste kreeg prompt commentaar: een fan vroeg wat er mis was met hem en zei dat hij zich nu ‘genoodzaakt voelde om de pagina te unliken’. ’Haste la vista‘, was het commentaar van de acteur.

Lees ook:Ellen Degeneres trouwt met vriendin
Lees ook:Gospelzangeres na anti-homo uitspraken niet welkom in talkshow Ellen DeGeneres
Lees ook:Ellen DeGeners machtigste Amerikaanse homo-celebrity
Lees ook:Ellen DeGeneres trouwt met De Rossi
Lees ook:Ellen DeGeneres zet homohaatster voor schut in talkshow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>