Gospelzangeres na anti-homo uitspraken niet welkom in talkshow Ellen DeGeneres

Donderdag zou gospelzangeres Kim Burrell optreden in de talkshow van Ellen DeGeneres, maar ze was niet welkom vanwege recente anti-homo-uitspraken in een kerk in Houston. Sinds maandag gaan beelden van de preek online, waarin ze het heeft over ‘de perverse homoseksuele geest’. 

DeGeneres twitterde: ‘Voor degenen die het willen weten: Kim Burrell komt niet in mijn show.’ Ze zou een duet zingen met Pharrell Williams, die op zijn beurt op Instagram schreef: ‘Ik veroordeel elke haatspeech van welke aard dan ook. Daar is op deze wereld geen plaats voor.’

Lees ook:Ellen DeGeneres nieuwe gezicht CoverGirl
Lees ook:Genderfestival Ostade Theater Amsterdam
Lees ook:Ellen DeGeneres zet homohaatster voor schut in talkshow
Lees ook:Homokoor zingt tijdens kerstdienst
Lees ook:Robbie Williams loopt voedselvergiftiging op – concert in ArenA gaat door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>