Homo’s ‘niet welkom’ in McDonalds-filiaal Rotterdam

IMG_20160602_124726Homo’s zijn ‘niet welkom’ in een filiaal van McDonalds in Rotterdam. Dat zou een homoseksuele jongen van de filiaalhouder van de vestiging bij De Kuip dinsdagavond te horen hebben gekregen. Het verhaal gaat rond op social media. De vader van een vriendin van de jongen postte een bericht op Facebook. Hij schrijft onder meer:

‘Gisteren is mijn dochter (16) met haar beste vriend (homoseksuele jongen van 16 jaar) en vriendin in jullie restaurant bij de Kuip geweest waar hij altijd met veel plezier kwam. In het restaurant was een grote groep Marokkaanse jongeren die hen aan het pesten was. Op den duur kwam de Noord-Afrikaanse McDonalds manager en gaf aan hun soort mensen (homo’s) liever niet in het restaurant te willen hebben en verzocht mijn dochter en haar vrienden weg te gaan.’ Een woordvoerder van het McDonalds hoofdkantoor liet weten de zaak te onderzoeken. Update: later bleek het allemaal een farce te zijn.

Lees ook:‘Homo-incident’ McDonalds de Kuip was een farce
Lees ook:Miljonair die 50 miljoen bood aan de man die haar lesbische dochter trouwt, trekt zijn bod in
Lees ook:Dochter Desmond Tutu legt priesterambt neer om met vriendin te kunnen trouwen
Lees ook:Celstraf voor homo na pijpbeurt hetero
Lees ook:Manager filiaal Albert Heijn Haarlem wijst homofobe klant terecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>