Miljonair die 50 miljoen bood aan de man die haar lesbische dochter trouwt, trekt zijn bod in

@Erik Feenstra

Het was een hot topic in september 2012: een rijke zakenman uit Hongkong betaalt 50 miljoen euro aan de man die zijn lesbische dochter weet te strikken om met hem te trouwen. ‘Het maakt niet uit of hij rijk is of arm’, zei de 76-jarige Cecil Chao. Hij trekt zijn bod in, na een emotionele open brief van zijn dochter. Gigi Chao publiceerde de brief eerder deze week in een lokale krant. In de brief vraagt ze haar vader haar relatie met haar vriendin, met wie ze al negen jaar in Frankrijk samenwoont, te accepteren.

De vader is ervoor gezwicht en zei in een interview op CNN: ‘Ik kan niet zeggen dat ik blij ben met haar keuze, maar als dit is wat ze wil, dan accepteer ik dat en hou ik mijn geld in mijn eigen portemonnee.’ Na de oproep van de vader in 2012 ontving Gigi stapels ‘would-be aanzoeken’ en een groot aantal (naakt)foto’s ‘om van te braken’, aldus de dochter. Tot voor kort konden koppels van hetzelfde geslacht in Frankrijk niet officieel met elkaar trouwen. Chao is als eigenaar van een beursgenoteerde projectontwikkelaar in Hongkong een bekende society-figuur. Hij verschijnt regelmatig in het openbaar met een nieuwe vriendin. Hij zou ooit hebben gezegd intiem te zijn geweest met tienduizend vrouwen.

Lees ook:Miljonair biedt miljoenen aan wie zijn lesbische dochter trouwt
Lees ook:Top-100 meest invloedrijke LHBT leidinggevenden wereldwijd
Lees ook:Homo’s ‘niet welkom’ in McDonalds-filiaal Rotterdam
Lees ook:Dochter Desmond Tutu legt priesterambt neer om met vriendin te kunnen trouwen
Lees ook:Barbara Barend trouwt met vriendin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>