Madonna pareert spotten met haar leeftijd: ‘Niemand zou dat met homo’s durven’

Madonna ergert zich aan grappen over haar leeftijd en zegt in Rolling Stone dat niemand dat soort ‘minachtende opmerkingen over iemands seksualiteit zou durven te maken’. De 56-jarige popdiva viel woensdag van het toneel tijdens haar optredens op het BRIT Awards Gala. Social media werden overspoeld met grappen over het incident. Een danser moest een cape van haar aftrekken, maar het koord bleef om haar hals steken en ze viel achterover de zaal in. Ze schijnt er naar eigen zeggen een whiplash aan te hebben overgehouden.

In Rolling Stone pareert ze de grappen over haar leeftijd en vergelijkt ze het homofobie en racisme: iemands leeftijd is ‘nog altijd iets waarmee je iemand totaal kan discrimineren en s**t kan spuien. Maar: alleen bij vrouwen, niet bij mannen. Iedereen schijnt het denigrerend over mijn leeftijd te mogen hebben en dan denk ik altijd: waarom wordt dat eigenlijk geaccepteerd? Wat is het verschil met racisme en discriminatie? In de regel wordt van vrouwen van een bepaalde leeftijd een bepaalde manier van gedragen niet meer geaccepteerd. Maar ik volg geen regels. Dat heb ik nooit gedaan en dat zal ik nooit doen.’

Lees ook:Hebben mannen meer humor?
Lees ook:Madonna: ‘vrouwenrechten lang niet zo ontwikkeld als homorechten’
Lees ook:Punkzanger wil vrouw worden
Lees ook:Rechter Oeganda beschermt homo’s
Lees ook:Oegandees blad publiceert lijst namen vermeende homo’s

1 Reacties // Reageer

One thought on “Madonna pareert spotten met haar leeftijd: ‘Niemand zou dat met homo’s durven’

  1. sasha

    Ja ik vind het ook schandalig hoor dat iemand word gediscrimineerd vanwege leeftijd pff waar gaat het over!!!! Ook toen Patricia Paay in de playboy verscheen had die lul van een theo maasen het er ook al over dat hij het onzin vind dat iemand van 60 in de playboy gaat staan. Wat een gelul allemaal als of iemand niet meer mee telt boven de 50 brrrr

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>