Gay-krant columniste genomineerd voor Vrouw in de Media Award

4635930-venus-twee-ringen-bij-elkaar-symbool-van-lesbische-relatie[1]Monique Samuel is genomineerd de de Vrouw in de Media Award. Zij is Midden-Oostendeskundige en schrijft sinds 2013 columns voor Gay & Night Magazine en gay.nl over politieke en maatschappelijke kwesties, maar ook over lesbische liefdesperikelen. De Vouw in de Media Award is een initiatief van mediaplatform  VIDM en sprekersbureau ZijSpreekt.

Kandidaten worden voorgedragen door journalisten, publiek en onderzoek door Hogeschool Inholland. De award wordt op 6 februari voor de zesde keer uitgereikt. Samuel is van Nederlands-Egyptische afkomst, is geboren in Amersfoort en woont met haar vriendin samen in Amsterdam. Ze schreef acht boeken en won meerdere literatuurprijzen. Ze werd bij het grote publiek bekend door haar buikdans bij Pauw & Witteman. Dat had ze beloofd te doen als de Egyptische president Mubarak zou zijn afgetreden. Stemmen kan tot en met 3 februari via deze link.

 

Lees ook:Ellen Degeneres trouwt met vriendin
Lees ook:Anya Wiersma van Keiroze ontvangt award
Lees ook:Lesbische premier IJsland getrouwd
Lees ook:VS: eerste lesbische burgemeester trouwt met haar vriendin
Lees ook:Lesbische blogger in Syrië is fake

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>