Eerste lesbische zoen in BBC-serie Doctor Who

In de populaire BBC-serie Doctor Who was voor het eerst een lesbische kus te zien, is de eerste aflevering van de serie van dit seizoen. Zaterdagavond keken 7 miljoen Britten ernaar op BBC-1, daarnaast waren er speciale vertoningen in 400 bioscopen in het hele land.

De lizard-woman Madame Vatstra (Neve McIntosh) drukte haar lippen op die van Jenny Flint (Catrin Stewart): voor het eerst in de serie. Een aantal fans was not amused en trokken aan de bel. Menigeen vond zo’n lesbo-kus overbodig. In de serie hebben de twee dames een bijzondere vriendschap, maar tot nu toe niet werd niet specifiek duidelijk gemaakt hoe vèr die relatie ging. In Doctor Who heeft nogal wat prominente roze personages gekend, zoals Captain Jack Harkness (John Barrowman).

Lees ook:BBC knipt lesbische zoen uit uitzending Dr Who in Azië
Lees ook:Er zijn geen homo’s bij het voetbal
Lees ook:Regisseur Deep Throat overleden
Lees ook:Amsterdam beleeft ‘drukste Canal Parade in jaren’
Lees ook:Nieuwe TLC-serie Becoming Us: transformatie van een vader tot vrouw, gezien door de ogen van zijn puberende zoon

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eerste lesbische zoen in BBC-serie Doctor Who

  1. Bokkenpoot

    Het was zeker een kus in het jaar 2075 anders had de BBC het nooit goedgekeurd

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>