Arie Slob schoffeert roze medemens met tweet

IMG_20160518_102813Arie Slob heeft een tweet de wereld ingestuurd waar de roze medemens not amused over is. Meteen nadat bekend werd dat Conchita het Songfestival had gewonnen, twitterde de CU-politicus: ‘We zijn er uit. Dit jaar niet op vakantie naar Oostenrijk.’ Hij doelde duidelijk op de winst van de vrouw met de baard. Veel mensen vonden zijn opmerking discriminerend. 

Zijn tweet maakte een storm aan reacties los. Slog bindt alle ophef ‘jammer’, zei hij maandag in RTL-Z. Kort nadat de storm was aangewakkerd, meldde Slob dat zijn opmerking ‘niet persoonlijk bedoeld was’. Hij zou gewoon teleurgesteld zijn dat Nederland niet gewonnen had. Een uur na alle ophef twitterde Slob:  ’Welterusten mensen. Had Nederland graag zien winnen. Niet meer en niet minder.’ Tja, wie op de digitale snelweg rondfietst, kan brokken maken. Of kritiek verwachten als je brokken hebt gemaakt.

Lees ook:Prins Harry moet op antidiscriminatie cursus
Lees ook:Groningse diender twittert: ‘Gay Pride smerige vertoning’
Lees ook:Rowling bijt van zich af na homofobe tweet over Dumbledore
Lees ook:‘Homoposter’ van WE: ‘WE Get Together’
Lees ook:Virgin Airlines vraagt: ‘Ben je top of bottom?’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>