Jingleballs reclame maakt veel los in de VS

De Amerikaanse winkelketen Kmart heeft een geestige reclame gemaakt met mannen die in hun boxershorts dansen op de kerstklassieker Jingle Bells, met als titel Show Your JoeDe organisatie One Million Moms is not amused, vindt dat de ‘Jingleballs reclame’ seksuele toespelingen bevat en noemt de reclame ‘walgelijk en belachelijk’. Ik vind het filmpje vooral erg geestig: klik hier.

Ze zeggen dat ‘deze voorheen familie-georiënteerde winkelketen opzettelijk heilzame advertenties inruilt voor controversiële uitingen.’ ‘Dit is een vreselijk idee van Kmart, zeker rond deze tijd van het jaar.’ Veel Amerikanen zijn het er niet mee eens: de advertentie is al ruim 10 miljoen keer bekeken op internet. Kmart is niet van plan het reclamefilmpje terug te trekken.

Lees ook:Zoenende Paus wekt woede Vaticaan
Lees ook:Ophef Amerika naakte man tekenende nonnen
Lees ook:Mannen opzettelijk met hiv besmet in Groningen
Lees ook:Homoreclame wordt steeds meer geaccepteerd
Lees ook:Obama noemt homorechten in Selma toespraak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>