Mannen opzettelijk met hiv besmet in Groningen

Als kleine blog kan ik weinig met 'de overdosis' van nieuws die nu lijkt los gebarsten rondom het feit dat bij seksfeesten in Groningen mannen opzettelijk lijken te zijn geïnfecteerd met hiv-bloed. Buiten het feit dat ik hier van walg, kan ik weinig doen dan doorverwijzen naar sites waar meer redactionele informatie te krijgen is rondom deze, voor betrokken en geïnteresseerden, wel zeer lelijke situatie. Online info: Rozehulpverlening Telefonische hulp: Schwitchboard

Lees ook:

Zeker vijf mannen expres met hiv besmet

Reacties op Groningse HIV-zaak

Lees ook:Boekpresentatie Boys Online Boys Offline
Lees ook:Alle informatie over homo- en biseksualiteit vind je op Sense.info
Lees ook:IHLIA zoekt feedback over website LGBT Heritage
Lees ook:Online seksuele voorlichting door homovloggers op sense.info
Lees ook:Roze burgerschap en PINK borrels in Amsterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mannen opzettelijk met hiv besmet in Groningen

  1. punt

    Uit deze reactie blijkt weer dat er zelfs in NL nog hele homofobe mensen zijn…ben benieuwd naar de leeftijd en sociale achtergrond van deze anoniema.Ik schrik toch steeds weer dat mensen zo idioot reageren op dit soort zaken.Het is vreslijk wat er daar gebeurd is,wat een feestje had kunnen zijn is dramatisch verlopen…..Weet anoniempje dat de zgn heterootjes,die stiekum rotzooien met mannen,ook kans lopen op hiv? en dit nooit zullen melden aan hun vrouw/vriendin/kids….Het is een vreslijke overdraagbare ziekte die je niemand gunt of toediend! en alle ,ik bedoel alle mensen die uit de naam van (hun)”god” denken te kunnen spreken,kunnen beter maar hun mondje houden,en naar zichzelf kijken of ze wel zo goed bezig zijn.Als diegene zich in zijn leven enkel kan spiegelen aan hun heilige schrift.leiden ze een leeg bestaan zonder ook maar te trachten hun horizon te verbreden en nieuwe ideeen te absorberen in hun simpele bestaan anno 2007!.Ik hoop dat de christenen,islamieten,joden en weet ik wat nog meer ooit de extremistische cellen zullen uitbannen en ze tot inkeer te kunnen brengen…. Ik vrees met grote vrees dat dit een lange weg zal zijn… maar dit soort reacties wens ik van niemand te horen ,noch te lezen !En ik hoop ook dat de redactie deze reactie van deze toch wat laffe anoniempje per direct verwijderd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>