Kate Moss zoent transseksueel op cover tijdschrift

Kate Moss prijkt op de cover van het modetijdschrift Love Magazine, terwijl ze het transseksuele model Lea T zoent. Op de foto moet het Britse topmodel een man voorstellen; de 29-jarige Lea wordt als zichzelf afgebeeld. De spraakmakende cover is gemaakt voor het februarinummer, met als thema androgynie. De mannelijke look van Moss doet denken aan de reclames van het parfum CK One van Calvin Klein, dat zowel mannen als vrouwen gebruiken. De Braziliaanse Lea T. werd als jongen geboren: Leandro Cerezo en slikt op dit moment hormonen om een geslachtsverandering te kunnen ondergaan.

 

Lea T. werd ontdekt door Riccardo Tisco van Givenchy en is te zien in de campagne van het modehuis. Eerder poseerde ze naakt voor de Franse Vogue (klik hier voor foto) en was ze te zien op de cover van de Italiaanse Vanity Fair. Ook het Canadese tieneridool Justin Bieber is te zien in het modeblad, vanwege zijn androgyne uiterlijk. Love Magazine heeft wel vaker spraakmakende covers. Zo stond zangeres Beth Ditto er in februari 2009 helemaal naakt op.

Lees ook:Transseksueel in fotoshoot Vogue
Lees ook:Vogue Paris zet transvrouw op de cover
Lees ook:Lady Gaga opnieuw uit de kleren
Lees ook:Lesbozangeres breekt lans voor dikke maatjes
Lees ook:Eric Kollen brengt ‘Jongenssprookjes IV’ uit

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kate Moss zoent transseksueel op cover tijdschrift

  1. Boxershorts

    Ik vind dat het maar moeilijk te zien is wie hier nou de transseksueel is. Wie helpt me even?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>