Homograp Vince Vaughn uit filmtrailer gehaald

De homobeweging Gay & Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD) was not amused over een homograp van Vince Vaughn en zorgde ervoor  dat zijn homo-onvriendelijke grap uit een trailer werd gehaald: de openingszin ‘Dames en heren, elektrische auto’s zijn gay’. Het is de trailer van de bioscoopfilm ‘The Dilemma’ die op 14 januari in Amerika en op 3 februari in ons lans in première gaat. Zelf vindt de 40-jarige filmster het onzin.

 

‘Comedy en grappen maken over onze verschillen vermindert de spanning en brengt ons samen’, zei hij in een verklaring. ‘Als we grenzen aan gaan brengen in waar we wel en niet grappen over kunnen maken, worden die verschillen juist alleen maar groter. En de echte vraag is: waar houdt dit op?’ In de film geeft Vaughns personage een presentatie waarin hij begint met de bewuste zinsnede. De naar verluid homoseksuele CNN presentator Anderson Cooper stoorde zich eraan en nam GLAAD in de arm. Het is niet duidelijk of regisseur Ron Howard de grap ook uit de bioscoopfilm zal halen.

Lees ook:Hebben mannen meer humor?
Lees ook:Barry Atsma speelt homo in Engelstalige film
Lees ook:Geer en Goor maken film
Lees ook:‘Power Range’ in Rusland alleen voor 18+ vanwege lesbisch personage
Lees ook:Amerikaanse homogroep GLAAD bestaat 25 jaar

1 Reacties // Reageer

One thought on “Homograp Vince Vaughn uit filmtrailer gehaald

  1. Ron

    Wat hebben ze lange tenen zeg.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>