Paul de Leeuw ook op Twitter een flapuit

Niet alleen op de beeldbuis, ook op Twitter blijkt Paul de Leeuw een behoorlijke flapuit. Afgelopen zaterdag schreef hij naar aanleiding van het huwelijk van Prinses Victoria van Zweden: ‘Zit u ook stiekem te wachten op een zwarte Saab die zich in een of ander monument boort?’ Hij doelde op het drama vorig jaar Koninginnedag in Apeldoorn. Actiegroep Buurtbelangen is not amused en is naar de Amsterdamse hoofdofficier van justitie gestapt: ‘Dat kan echt niet. Het is al zo triest; hij gaat er ook nog de spot mee drijven’, aldus de actiegroep.

 

Buurtbelanfgen heeft hoofdofficier van justitie herman Bolhaar een brief gestuurd, met een kopie vaar de VARA en de minister van justitie. De VARA doet de zaak af als ‘een privé-dingetje van Paul.’ De Leeuw himself is niet onder de indruk en twitterde: ‘Heb begrepen dat Burgerbelangen me het liefst wegstop in een Peruaanse cel met een honkbalknuppel en loslippige moeder.’ Burgerbelangen is bang dat het neer gaat komen op vrijheid van meningsuiting: ‘Maar ook die kent grenzen. Die grens is hier duidelijk overschreden.’ Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Lees ook:Paul de Leeuw twittert ongestraft door – Cornald Maas kan gaan
Lees ook:Paul de Leeuw trekt stekker uit ‘Lieve Paul’
Lees ook:‘Mooi Weer De Leeuw’ twaalf uur live
Lees ook:Paul de Leeuw stoot werk af
Lees ook:Paul de Leeuw wint Televisier-Ring

1 Reacties // Reageer

One thought on “Paul de Leeuw ook op Twitter een flapuit

  1. R.Pepers

    Gewoon een onbeschofte kerel.

    Altijd tenkoste van anderen zgn. lol maken

    Ik weet dat mag je niet zeggen in dit land ,maar het is wel zo.

    Maar alles moet kunnen in ons land ,toch???????

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>