Tentoonstelling Songfestivaljurken

Een tip voor fanatieke songfestivalfans: rond Hemelvaartsdag zijn songfestivaljurken te zien in het Lloyd Hotel in Amsterdam. In samenwerking met het hotel organiseert CL Events & Management een tentoonstelling van kleding, ooit gedragen tijdens Eurovisie Songfestivals. Sieneke, de Nederlandse inzending voor het komende songfestival in Oslo, opent op donderdag 13 mei 2010 in het Lloyd Hotel de expositie ‘May we have your dress, please’.  Verschillende artiesten hebben belangeloos hun jurken ter beschikking gesteld voor dit evenement. Sieneke zal een aantal zangeressen ontmoeten die ooit op het songfestival zongen.

 

De creaties – vaak van Nederlandse topontwerpers – zijn tot en met zondag 16 mei iedere dag van 12.00 tot 17.00 uur te bewonderen. De toegang kost vijf euro: ten bate van de Sandra Reemer Foundation. SRF zet zich in voor het verbeteren van del levensstandaard van mensen in ontwikkelingslanden: op zodanige wijze, dat zij zelf in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Sandra Reemer deed zelf vier keer mee aan het songfestival. Zij geeft een aantal exclusieve rondleidingen en zal verhalen over haar ervaringen en anekdotes over jurken van concurrenten vertellen. De rondleidingen kosten 15 euro en zijn te bestellen via [email protected].

Lees ook:Sandra Reemer (‘Kroepoekje’) is overleden
Lees ook:Sandra Reemer stopt als zangeres
Lees ook:Zaterdag 14 mei: Douze Points Live! in Groninger Forum
Lees ook:Reminder: ‘Douze Points Live’ in Groningen Forum
Lees ook:Amsterdam Pride: Closing Party Rembrandtplein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>