Langere ringvinger bij man verraadt ontrouw

Als bij een man de ringvinger langer is dan de wijsvinger, dan heeft hij ‘aanleg’ om ontrouw te zijn. Dat zei de Amerikaanse tv-psycholoog Dr. Phil gisteren op tv in ‘The Early Show’. Hij zou hebben vastgesteld dat mannen met een langere ringvinger een hoger testosterongehalte hebben, daardoor meer willen scoren en dus sneller op jacht gaan. Ook in de hersenpan schijnt volgens de tv-goeroe van alles te zien te zijn op dit gebied:  hersenen van mannen die vreemdgaan, vertonen andere activiteiten dan grijze cellen van heren die trouw blijven.

 

Wellicht is ergens te zien dat vreemdgangers met een schuldgevoel rondlopen? Een verdikte ‘schuldgevoelknobbel’ in de hersenpan? Dr. Phil beweert dat bij ‘stouterikken’ in elk deel van de hersenen veel activiteit is waar te nemen, terwijl de hersenactiviteit bij een monogame man zich concentreert aan de achterkant,  waar de kleine hersenen zitten.

Lees ook:Vingerlengte verraadt wat er in de broek zit
Lees ook:Eiwit ontdekt dat hiv-besmetting kan tegenhouden
Lees ook:Gemuteerd gen kan muizen lesbisch maken
Lees ook:Ben je promiscue? Je vingers verraden het!
Lees ook:Sperma-allergie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>