Adjiedj Bakas is Trendwatcher 2009

IMG_20160517_101455Adjiedj Bakas is woensdag 22 april 2009 tot Trendwatcher of the Year 2009 uitgekozen. Hij is openlijk homoseksueel, maar de prijs, een zogenaamde Twotty, kreeg hij onder andere voor de manier waarop hij op de financiële crisis anticipeerde, zoals in zijn boek ‘Beyond the Crisis‘. In juni deed hij stof opwaaien door te beweren dat de kredietcrisis aan coke gebruik te wijten is. De prijs is een initiatief van Second Sight. Arie Boomsma werd Trendsetter of the Year: voor zijn frisse ondogmatische manier waarop hij invulling geeft aan het christendom en zijn voorbeeldfunctie die hij vervult.

Leuk detail: de HEMA kreeg de Trend Inplementation of the Year: het warenhuis slaagt er volgens de jury keer op keer in om trends in een vroeg stadium voor een groot publiek bereikbaar te maken. Second Sight is een uitgeefplatform voor trends en trendwatching, met een magazine, een wekelijkse trendletter en andere publicaties. Daarnaast organiseert het evenementen, zoals de jaarlijkse uitreiking van de TWOTY Awards. Second Sight is voor iedereen die is geïnteresseerd in trends en consumentengedrag.

Lees ook:Trendwatcher Bakas wijt kredietcrisis aan coke
Lees ook:Geschorste Boomsma verkozen tot trendsetter
Lees ook:Boyzone wint Stonewall Award
Lees ook:Michiel de Ruyterprijs 2017 voor Henk Krol
Lees ook:Kevin de Wolf wint Rising Star Award

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Adjiedj Bakas is Trendwatcher 2009

  1. Pingback: Trendwatcher Bakas wijt kredietcrisis aan coke | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>