Iedereen struikelt over open gulp Brad Pitt

Celeb zijn: lijkt mij ook niet alles. Altijd op je hoede zijn voor paparazzi. Je kunt nooit zomaar in je duster met krulspelden in naar buiten om op de hoek croissantjes voor je ontbijt te halen. Deze week moest superhunk Brad Pitt het ontgelden. Hij had – o hemelse gruwelen – vergeten zijn gulp dicht te doen. Hij was er helemaal voor naar Parijs gekomen om de film ‘The Curious Case of Benjamin Button’ te promoten, toen het shot op een persmoment werd genomen. Zelf zal het hem waarschijnlijk niet veel kunnen schelen.

 

En terecht: hij heeft weer een nominatie voor een Oscar op zak en dat kunnen de meesten, die zich aan dit soort on-nieuws verlekkeren, niet zeggen. Maar toegegeven: gééstig is het wél. Het doet me denken aan de strenge natuurkundedocent die ons ooit klassikaal berispte, omdat we allemaal een onvoldoende hadden gehaald. Op dat moment stond de verstrooide professor wel met open gulp voor de klas: die onvoldoendes maakten op ons – snel afgeleide tienerkrengen – dan ook weinig indruk. Hier dus niet dé foto van Pitt met open gulp, maar wel van Pitt als: stoot!

Lees ook:Brad Pitt trouwt als homo’s dat ook mogen
Lees ook:Brad Pitt jaren jonger na afscheren baard
Lees ook:Lijkt Sint Maarten op Brad Pitt?
Lees ook:Dochtertje Brad Pitt en Angelina Jolie loopt als jongen over rode loper
Lees ook:Brad Pitt komt op voor homohuwelijk

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Iedereen struikelt over open gulp Brad Pitt

  1. Pingback: Johnny Depp met blote tors op cover GC.com | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>