Na zeven maanden homokus in ‘As the World Turns’

IMG_20160518_105644Wanneer het gaat over zoenende homo’s en soaps, ben je de klos als je het uitzendt, én de klos als je dat niet doet. Procter & Gamble Co vond het nu eindelijk tijd voor dé zeven maanden uitgestelde zoen tussen de homovriendjes Luke en Noach in de soap ‘As the World Turns’. Conservatieve tegenstanders schreeuwen moord en brand, maar fans van het homokoppel konden hun ogen niet geloven, toen de zoen een feit was. De zoen kwam er zonder enige publiciteit vooraf: dat verraste vriend en vijand.

 

Normaal zou zo’n scène eeuwig worden uitgesteld en uitgemolken, maar de producers besloten dit keer kennelijk de beuk erin te gooien. Kennelijk is zo’n zoentje (méér is het niet …) nog altijd zó controversieel, dat het niet eens rechtstreeks van YouTube te halen is: je moet officieel aangeven dat je boven de 18 bent. Hier nog een keer de maandenlange aanloop naar de nèt-niet-kus, die wel gewoon te bekijken was voor iedereen, de dag voor Kerstmis op gay.blog. Update: ook dat filmpje werd later van het web gehaald.

Lees ook:Trouwende homopriesters taboe in Benelux
Lees ook:Wikipedia blokkeert Scientology
Lees ook:Homo partnerschapregistratie in EastEndens
Lees ook:Tv-tip: Joop van den Ende als Zomergast
Lees ook:Nog even nazomeren(4): Edge of seventeen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Na zeven maanden homokus in ‘As the World Turns’

  1. Pingback: Eindelijk een homo in GTST | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>