Aftellen tot hiv en aids de wereld uit zijn. Steun het AIDSmonument!

Amsterdam kan op 1 december 2016 een AIDSmonument onthullen, maar … dat kost geld.

Het AIDSmonument is er om kracht te geven voor iedereen die nu met hiv leeft en voor iedereen die wil helpen om hiv de wereld uit te helpen. Ook worden de mensen die aan de gevolgen van aids zijn overleden herdacht door dit monument.

De totale kosten van het monument zijn 280.000 euro, maar in een crowdfundingsactie die tot en met zondag 6 december duurt, wordt iedereen gevraagd om door middel van kleine giften 10.000 euro bij elkaar te brengen.

De rest van het geld wordt hopelijk binnengehaald door corporate sponsors, fondsen en grote privé-donoren. Inmiddels staat de teller op 67.920 euro. Doel is om het monument op 1 december 2016 te onthullen.

Voor nu is het belangrijk dat de crowdfundingsactie op Voordekunst.nl flink wordt gepromoot. Zeker omdat het Amsterdams Fonds voor de Kunsten (AFK) deze week (2 tot en met 6 november) alle donaties via Voordekunst verdubbelt.

Check de links op de crowdfundingspagina op Voordekunst: https://voordekunst.nl/projecten/3865-steun-het-aidsmonument of deel de Facebookpagina van het AIDSmonument met zoveel mogelijk mensen.

Lees ook:AIDSmonument onthuld op 1 december 2016 in Amsterdam
Lees ook:Onthulling AIDSmonument in Amsterdam : aftellen tot aids de wereld uit is
Lees ook:AIDSmonunument in Amsterdam – We tellen af tot aids de wereld uit is
Lees ook:HIV/AIDSmonument in teken van Internationale Aids Conferentie 2018
Lees ook:Expositie ‘Living by Numbers’ over AIDSmonument bij IHLIA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>