Symposium over transgender filmstudies

Dinsdag 19 mei 2009, een dag voor het begin van Transgender Film Festival in cultureel centrum De Balie in Amsterdam, vindt in het Bungehuis een internationaal symposium plaats over transgender filmstudies. Een dag lang trans onderwerpen, ook in breder academisch verband, zoals het neerzetten van crossculturele genders en seksualiteit, de methodologie van filmstudies en inter -en transdisciplines (bron: persbericht).

De afdeling Homostudies van de Universiteit van Amsterdam heeft een aantal toonaangevende docenten in dit vakgebied uitgenodigd; studenten en professionals geven presentaties. Het symposium vindt plaats in het Bungehuis, Spuistraat 210 (kamer 420) in Amsterdam (vlakbij homoboekhandel Vrolijk), is gratis en voor iedereen toegankelijk. De aankondiging is in het Engels: ik neem aan de voertaal op het symposium.

Lees ook:Nederlands Transgender Film Festival
Lees ook:Symposium ‘Sport voor iedereen?!’ op vrijdag 9 juni
Lees ook:Symposium Roze Ouderenzorg
Lees ook:Eerste homoborrel Universiteit van Amsterdam
Lees ook:COC: weer homofobe spreker op symposium studentenvereniging

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Symposium over transgender filmstudies

  1. Pingback: Nederlands Transgender Film Festival | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>