Naked Cowboy daagt M&M’s voor de rechter

De cowboy die al jarenlang op Time Square in New York zijn liederen vertolkt met alleen een cowboy hoed, een onderbroek en een paar cowboy laarzen aan, wil de snoepfabrikant van M&M’s voor de rechter dagen. Wat wil namelijk het geval: deze cowboy doet al tien jaar dezelfde act; dat bracht de maker van de suikerpinda’s op het idee om z’n  snoepgoedje in dezelfde outfit te steken en op een billboard te plaatsen. De naakte gitaarheld pikt dit niet: hij vindt dat zijn trademark is aangetast, sleept de snoepgoedgigant voor de rechter en eist een kleine 5 miljoen.

Lees ook:Onno Hoes eist dat PowNed toyboy-items verwijdert
Lees ook:Klaarkomen op een vrouw in het vliegtuig
Lees ook:Tweeling op antihomo-billboard is één en dezelfde en … is gay!
Lees ook:Hommeles in de hoofdstad over Gay Pride
Lees ook:Naakte kanselier taboe bij carnaval Keulen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>