Onno Hoes eist dat PowNed toyboy-items verwijdert

Onno Hoes, de scheidend burgemeester van Maastricht, eist dat PowNed het toyboy-item van afgelopen december verwijdert: ook van de zoekmachines, om te voorkomen dat de beelden nog langer opduiken. Vrijdag staan Hoes (54) en de 21-jarige toyboy Robbie Hasselt voor de rechter in Amsterdam. In een kort geding eist Hoes dat de beelden worden vernietigt waar hij seksuele toespelingen maakt.

Daarnaast wil hij dat PowNed tijdens de eerstvolgende aflevering een rectificatie plaatst en dat de toyboy hetzelfde doet op zijn eigen website. Zo niet, dan eist zijn advocaat dwangsommen die kunnen oplopen tot een miljoen euro. Hoes wil ook een schadevergoeding hebben, maar hoe hoog die moet worden, is nog niet duidelijk.

Lees ook:Beelden Onno Hoes van het web gehaald
Lees ook:Powned moet Onno Hoes schadevergoeding betalen
Lees ook:PowNed had stiekeme beelden Onno Hoes noet mogen uitzenden
Lees ook:‘Onno mag ik je toyboy zijn’ nieuwe carnavalshit
Lees ook:‘Elegante aftocht’ voor Onno Hoes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>