Genderfestival Ostade Theater Amsterdam

@Erik Feenstra

In het Ostade Theater Amsterdam, Van Ostadestraat 233D, in De Pijp (Oud-Zuid) vindt vrijdag 10 tot en met zondag 12 maart de Gendershow plaats, een festival over de veranderende rol van jongens en mannen. Zo is er op zondagmiddag 16.00 uur Macho Macho, een fysieke voorstelling over mannelijkheid. Omdat de kunstenaar uit Bosnië komt, is de voertaal Engels.

Bosnian-Dutch artist Igor Vrebac (1986) draws inspiration from Instagram after workout selfies, Turkish wrestling and the idea of bromance, in his new physical performance Macho Macho to question the objectified men’s world we are living in today. What’s behind those Calvin Klein six packs? What does a billboard with beer drinking bearded giants on it tell us? When can a man show his vulnerable side?

Macho Macho is a visually attractive duet between two young men trying to represent male beauty. They try to look good, be sexy and stay strong, but the competition that arises, brings them closer to each other and their emotions. The machos welcome you to their arena where they fight stereotypes about, with and for men. Since language is not a problem in this performance, it is even accessible for your queer chihuahua. Woof!

Lees ook:Calvin Klein campagne met homokoppel op billboard New York
Lees ook:Stranger Things, Beauty and the Beast en Get Out meeste nominaties voor eerste MTV Movie & TV Awards
Lees ook:U2 ontvangt Global Icon Award tijdens MTV EMA 2017
Lees ook:BBC: homokoppel niet welkom bij ‘Strictly Come Dancing’
Lees ook:Luna Lunettes’ Diner Chantant met Don Pasquale en Niki Today, zaterdag 7 oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>