BBC: homokoppel niet welkom bij ‘Strictly Come Dancing’

De Bitse BBC heeft bepaald dat koppels van hetzelfde geslacht geen plek krijgen in de populaire tv-danswedstrijd ‘Strictly Come Dancing‘, omdat het format van de de show ‘traditionele’ gemengde koppels voorschrijft. De openlijke homoseksuele Britse zanger en homorechtenactivist Will Young doet dit seizoen mee aan de wedstrijd.

Fans zinspeelden er op dat hij met een man als partner op de dansvloer zou verschijnen en een jurylid stipte aan dat ‘er veranderingen komen’, maar de BBC besloot anders: Will Young dient met een dame te dansen, ‘zoals-het-heurt’… Jammer!

Lees ook:Same-sex paren bij Strictly Come Dancing
Lees ook:Paus staat achter Amerikaanse weigerambtenaar Kim Davis
Lees ook:Lady Gaga speelt biseksuele hoteleigenares in nieuwe seizoen American Horror Story
Lees ook:Lady Gaga in ondergoed bij honkbal
Lees ook:Mogen Britse homostellen niet meer meedoen aan stijldanswedstrijden?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>