Margreet Dolman eindelijk terug op de buis

De onvolprezen Margreet Dolman keert terug op de Nederlandse televisie. De ‘licht ontvlambare, maar altijd integere’ presentatrice brengt vanaf zondag 25 januari om 17.30 uur op Nederland 2 bij de NPS tien programma’s over kunst en cultuur: ‘De Kunst van Margreet Dolman‘.  Het is voor het eerst sinds jaren dat Dolman weer op de buis te zien is. Eerder werkte ze voor de VPRO en de VARA.

Naast allerlei kunstvormen presenteert Dolman ook allerlei vormen van expressie. Het wordt volgens alter ego Paul Haenen ‘het kortste maar ook boeiendste programma op de tv’: de uitzendingen duren maar vijf minuten. Haenen creëerde ook de typetjes naast Dolman, zoals dominee Gremdaat, Buster Fonteyn en Emmy Kapoek. In het theater is hij (gelukkig) nog altijd vaak te bewonderen; ook brengt hij in eigen beheer dvd’s uit.

Lees ook:Margreet Dolman terug op tv
Lees ook:Margreet Dolman: ‘Rechtstreeks Sprankelend’ in Betty Asfalt
Lees ook:Oeuvre dvd-box voor 65-jarige Paul Haenen
Lees ook:Margreet Dolman biedt uitkomst voor mensen met een decemberdip
Lees ook:Paul Haenen krijgt lintje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>