Margreet Dolman: ‘Rechtstreeks Sprankelend’ in Betty Asfalt

Margreet Dolman staat met haar succesvolle theatervoorstelling ‘Haenen en Dolman: Rechtstreeks Sprankelend’ van dinsdag 1 tot en met zaterdag 19 april in theater Het Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282 in Amsterdam (schuin tegenover het Amsterdams Historisch Museum). Dolman, altijd goed voor pittige uitspraken - want mede daardoor is ze al zo’n drie decennia de onvolprezen Dolman - ontvangt er dokter Valentijn, dominee Gremdaat en een muzikale gast.

De voorstellingen beginnen om 20.30 uur; op zondag om 15.00 uur. Kaartjes zijn online te bestellen voor €  14,=. Aan de kassa kosten tickets € 16,=. Online zijn ook T-shirts, boeken en de Margreet DVD te bestellen.

Lees ook:Margreet Dolman biedt uitkomst voor mensen met een decemberdip
Lees ook:Margreet Dolman eindelijk terug op de buis
Lees ook:Vrolijke cultuur tijdens Gay Pride bij Betty Asfalt
Lees ook:Margreet Dolman terug op tv
Lees ook:Jubileum Margreet Dolman in DeLaMar Theater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>