Suikerfeest voor homo’s

De Ramadan, de jaarlijkse vastenmaand voor moslims, is voorbij en wordt overal in het land afgesloten met het Suikerfeest. Ook de homowereld blijft niet achter. Vrijdag 3 oktober organiseert Secret Garden een Suikerfeest, vanaf 22.00 uur aan de Warmoesstraat 121 en zaterdag 4 oktober doen Stichting Nafar en Habibi Ana dat vanaf 20.30 uur in de discozaal in het pand van COC Amsterdam, Rozenstraat 14 in Amsterdam.
(bron: persbericht)

Na een tijd van stilte herstart Secret Garden haar activiteiten: om te beginnen het Suikerfeest op vrijdag 3 oktober. Secret Garden is een organisatie voor Arabische homo’s en heeft als doel homoseksualiteit binnen de moslimgemeenschap bespreekbaar te maken. Iedereen is welkom op het feest met Arabische muziek en verschillende optredens; de toegang kost € 5,=.

Op het Suikerfeest op zaterdag 4 oktober bij COC Amsterdam komt live muziek van het Orkest Zyriab, DJ Abdel en er komen buikdanseressen, zangers uit Noord Afrika en het Midden-Oosten. De toegang kost € 12,50. Stichting Nafar is een zelforganisatie voor Noord Afrikaanse jongeren met homoseksuele gevoelens en is nauw verbonden aan COC Amsterdam. Habibi Ana (Arabisch voor ‘Mijn lieve schat’) is het eerste en enige Arabische homocafé ter wereld en dat staat in Amsterdam.

 

Lees ook:Habibi Ana viert einde Ramadan in club Havanna
Lees ook:Couscous Royale in Habibi Ana
Lees ook:Secret Garden heeft weer ontmoetingsplek
Lees ook:Arabische lente ook voor homo’s?
Lees ook:Zaterdag 21 november bijeenkomst over veiligheid LHBT-vluchtelingen in AZC’s

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Suikerfeest voor homo’s

  1. Tonnie Tulle

    Huh? COC Amsterdam Theaterzaal bestaat die dan nog? En jammer dat we daar niet meer van horen.

      /   Reply  / 
  2. erik feenstra

    Nee, de discozaal: dat is de benedenzaal naast de bar (als ik me niet vergis); de Theaterzaal is de grote zaal op de bovenverdieping.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>